изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:00 EEST
Лили Иванова: Онемях, когато Ванко каза: "Събличай се"    
Любопитно
Първият ми съпруг беше красив, но перях чаршафи в пернишката кал. Това споделя примата Лили Иванова в биографията си “Истината". Книгата излиза на пазара на 27 април. Лили Иванова разкрива, че е живяла с първия си съпруг в Перник. Сватбата беше само между него, мен, брат му и още една негова позната, кумове.


 Нищо повече, четирима души бяхме. Не исках повече шум, тогава така се женеха бунтарите, нямаше салтанати, нямаше специална булчинска рокля, никога не съм искала такива неща. Бяхме в хотел “Балкан”. Там отидохме на обяд и това беше. Бях “све-товно неизвестна”, но и сега въобще не обичам фойерверките. Нашето съжителство с Доктора не беше много дълго. Живяхме малко заедно в Перник. Събирахме се по купони – така се запознах с него. Беше приятен, красив – рус, със сини очи. Баща му беше много добър човек, обаче майка му беше направо ужасна жена. Като разбра, че съм и певица – лошо й стана. Тя не одобряваше, че нейният син лекар се е оженил за медицинска сестра, отгоре на всичко и певица. Никога не пропускаше, когато семейството беше заедно, да ме уязви. “Налагаше се да пера сама, перални нямаше, чешмата е на 20 или 30 м от къщата, там всички къщи се обслужваха от тая чешма. Зима, дъжд, сняг, кал, аз с едни галоши, отивам с две кофи и мъкна вода от тази чешма, за да имаме в къщата вода”, спомня си Лили.

"Никога не позволявайте битът да ви съсипе и да трябва да носите вода, вместо да пеете. Ако ви се носи вода, носете. Ако ви се пее - пейте. Но едно от двете неща трябва да правите добре. Направете нужното да се освободите от бита", съветва примата. 
"Никога не съм се женила, защото съм бременна. Или не съм бременна. Не страдам, че нямам деца. Не съм длъжна да обяснявам защо нямам деца", категорична е Лили Иванова. 

Тя говори и за голямата си любов Иван Пеев. Запознала се с него в нощен клуб в Сърбия.  При първата среща с него изтръпнала. "Завежда ме Ванко в стаята си, там - светло. Гола крушканя - каква. А аз като девица на витрина сядам на един стол и мирувам", разказва Лили. "Ванко влиза, съблича се, облича се, оставя разни неща наоколо и ми казва: "Събличай се". Забравих за всичко. Вече не бях жена на никого. Забравих кое е най-важното. Паникьосах се. Никога не се бях чувствала така. Помолих го - може ли да изгасиш лампата", казва още Лили Иванова.   Върнала се в България лудо влюбена. "Като видях Ванко, отново онемях. Често употребявам думата "онемяване". Просто не зная какво да кажа. За някои неща трябва да се мълчи", споделя още тя.  /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Лили Иванова: Онемях, когато Ванко каза: "Събличай се" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди