изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИЗНЕСЪТ НИ - ДНЕС НА СРЕЩА С ИТАЛИЯ    
ЛюбопитноНа Месеца на Италия в Добрич ще бъде посветена днешната традиционна бизнес закуска на ТПП в Добрич. Като гости на нея се очаква да пристигнат д-р Сарди - секретар по търговските въпроси към посолството на Италия, както и Роко Джофре - директор на Италианския институт по външна търговия. Ще се представят италиански фирми, които работят у нас. Сред тях са "Ивеко", "Брелко" ООД и "Дека", която произвежда мъжки ризи с марка "Унгаро" в Тервел.

ВИСШИ ВОЕННИ ОГЛЕЖДАТ АВИОБАЗАТА В ДОБРИЧ И ЛЕТИЩЕТО В БАЛЧИК?

Авиобазата в Добрич, която е най-голямата в страната, била оглеждана от висши военни - за това, дали може да бъде използвана от натовски самолети, съобщиха неофициални източници. Оглеждано е било и летището в Балчик. Висшите военни били наши и представители на НАТО. От Авиобазата не се ангажираха с потвърждение на информацията. Според военни специалисти, Авиобазата в Добрич не била оборудвана за ръководство на полети, така че не можела да бъде ползвана за кацане на самолети на НАТО. Те допълват, че и никоя от базите в България не можела да бъде ползвана по тази причина.
НДТ - 22 април 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИЗНЕСЪТ НИ - ДНЕС НА СРЕЩА С ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди