изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:12 EEST
ПИЯТ И КАРАТ    
Ред и сигурностОт пресцентъра на ОД на МВР в Добрич огласиха черната статистика за почивните дни. На територията на областта са регистрирани осем пътно-транспортни произшествия, при които са ранени четирима души.

Четирима са заловените водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, съобщиха още от полицията. На 17 април в 21.30 ч. в Балчик е установен 50-годишен с инициали Т. Т., управлявал "Рено Шамад" с 2.09 промила алкохол. Шофьорът е задържан в РУ на МВР в Белия град за 24 часа. Час преди това, също в Балчик е хванат 52-годишен с инициали Ф.Е., управлявал "Форд Ескорт" с 1.24 промила алкохол. На 19 април около 1.10 ч. през нощта жител на Ляхово с инициали А. Р. е установен от патрул в Добрич, че кара автобус "Форд Транзит" с 1.95 промила алкохол. А. Р. е задържан за 24 часа. В 17.45 ч., също на Великден - 19 април, в Оброчище е установен 28-годишният С. С., управлява лек автомобил "Рено 19" с 2.34 промила алкохол. И той е задържан за 24 часа. По всички случаи се извършва проверка.
25-годишна с инициали И. Г., се отърва само с натъртвания на главата, след като на 19 април около 19.30 ч., заради движение с несъобразена скорост по пътя Овчарово - Добрич, губи контрол над автомобила си - "Фиат Мареа" и се блъска в крайпътно дърво. Местопроизшествието е било посетено от полицейски екип на Второ РУ, като пострадалата е била откарана за преглед в МБАЛ - Добрич. От полицията допълват, че няма опасност за живота на жената. По автомобила са нанесени значителни материални щети.  По случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки

ПИЯТ И КАРАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди