изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:00 EEST
ПРОКУРАТУРАТА В ДОБРИЧ РАЗСЛЕДВА ИЗЧЕЗНАЛИ БЛАНКИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ    
Ред и сигурностКлошар намери училищен дневник в контейнер

Районната прокуратура в Добрич в момента разследва кражба на бланки за завършено основно образование. Това научи НДТ от началника на Регионалния образователен инспекторат в Добрич Рина Иванова, която допълни, че документите - седем на брой, са изчезнали от Езиковата гимназия. "Веднага подадох сигнал до прокуратурата, като съм описала и номерата на откраднатите бланки" - каза Рина Иванова.
От ученици пък разбрахме, че клошар, ровейки в контейнер в града се натъкнал на училищен дневник на седми клас от добричко училище. Клошарят прочел името на училището и върнал важния дневник в училището. Първоначално учителите изтръпнали и подложили на кръстосан разпит учениците от класа, признаха самите те.  Вътрешното разследване открило виновника. Оказало се, че това е девойка, която натрупала много двойки. Уплашено от майчиния гняв, момичето решило да унищожи доказателството за слабите оценки. Тийнейджърите заявиха, че не знаят дали виновната ученичка е наказана, но са категорични, че няма да й се размине. Р. Иванова разбра от журналисти за случая и в тази връзка заяви: "При мен няма никаква информация за подобен случай. Ще разпоредя проверка във всички СОУ - та в Добрич".
 


Сходни връзки

ПРОКУРАТУРАТА В ДОБРИЧ РАЗСЛЕДВА ИЗЧЕЗНАЛИ БЛАНКИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди