изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:49 EEST
Висши шефове на МВР замесени в отвличанията?    
Новини
Лидерът на "Ред, законност и справедливост” Яне Янев и членове на парламентарната група на партията ще се срещнат днед в 9 часа с министъра на вътрешните работи Михаил Миков в сградата на МВР.


РЗС ще предостави на МВР собствен анализ с посочване на конкретни имена на лица, заподозрени за отвличанията на хора за цел откуп, предаде БГНЕС. Янев и хората му ще внесат и сигнал с конкретните имена на ръководни служители на МВР, замесени в покровителстване на криминалния контингент, изнудване на секретни сътрудници на службите и престъпления срещу правосъдието, се казва в офицалното изявление на партията.
"При нас вчера в централата на РЗС дойдоха няколко полицаи, които ни разказаха за групите за отвличания. Те ни посочиха имена на полицаи, които са замесени в това престъпления. Аз не съм кадровик във вътрешното министерство и не мога да знам дали това са действащи или бивши служители", каза пред БНР Яне Янев и уточни, че полицаите са поискали да се запази тяхната анонимност.
"Ние обаче отиваме днес при вътрешния министър Михаил Миков и ще му посочим конкретни имена, данни и факти. От тях ще искаме да действат бързо", каза още скандалният политик.
Според неговите източници в страната имало не повече от 2-3 групи за отвличане и МВР с ресурса, с който разполага, може много бързо да се справи с тях и да спре това опасно явление в обществото ни.
РЗС ще предостави на министъра на вътрешните работи и конкретна информация във връзка с контрабанда и незаконен износ от България на специални материали с възможна двойна употреба във военната индустрия и ядрената енергетика.
След срещата в МВР Яне Янев, Димитър Абаджиев, Емил Василев и Борислав Българинов ще дадат пресконференция.
Вчера вечерта изтече информация, че вече е поискан откуп за последния отвлечен бизнесмен - Вене Сотиров. В същото време беше задържана банда маскирани бандити, които се проверяват за съпричастност към похищенията. dir.bg
 


Сходни връзки

Висши шефове на МВР замесени в отвличанията? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди