изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:16 EEST
ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА ОТБЕЛЯЗА ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ"    
НовиниДецата от целодневна детска градина №10 "Слънчице" отбелязаха Деня на Земята със стихове и песни.

Те заедно заявиха, че искат да растат на мирна и чиста Земя. И призоваха всички да са грижовни към нея и да я пазят. Малчуганите знаят, че от малки трябва да се научат да откриват красотата на природата.
Те поздравиха с песни птичките и им подариха дом - изработена от най-малките възпитаници на детската градина къщичка за птици. След това къщичката, пълна с трохи за почерпка на птиците, бе окачена на дърво в двора на детската градина. Още една такава къщичка децата от ЦДГ "Слънчице" ще поставят в Центъра за защита на природата и животните. Те ще гостуват там на 28 април, за да посетят осиновените от тях зайчета Слънчице и Звездичка и да засадят още едно дърво в плодната алея на детската градина в зоопарка. Инициативата също ще е посветена на Деня на Земята.
Проявите са организирани с подкрепата на информационен център "Европа Директно Добрич", който е подготвил изненади за децата от ЦДГ "Слънчице".
 


Сходни връзки

ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА ОТБЕЛЯЗА ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди