изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:37 EEST
ПЛЕНЕРИ "СИМВОЛИТЕ НА ДВОРЕЦА"    
Новини
Ежегодни пленери на тема "Символите на Двореца" се провеждат от 20 до 30 април в градините и Нимфеума на Двореца в Балчик, съобщават оттам.

 Участниците са групи от Пловдивската и Великотърновска гимназии по Изобразителни изкуства, както и студенти от Шуменски университет "Епископ Константин Преславски" в същата специалност.
През този месец се изготвя дигиталния каталог на културния център. Документират се малките архитектурни елементи на територията на паметника на културата. Участници в документирането са студенти от Лесотехнически университет, специалисти от Националния институт за паметници на културата и от ДКИ "Двореца".
От 26 април до 2 май вДвореца ще се проведе изложението за ландшафтна архитектура - озеленяване, проектиране и дизайн. То се провежда за втора година. Експозицията обхваща демонстрация на аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, инструментариум, препарати и др., както и презентации, изложби и конкурси имащи отношение към темата. Участие ще вземат цветопроизводители и институции от цялата страна.

 

 

 


Сходни връзки

ПЛЕНЕРИ "СИМВОЛИТЕ НА ДВОРЕЦА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.52 секунди