изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:40 EEST
Партията на Ковачки напусна коалицията ”Напред”    
Политика
Партиите, които създадохме Движение “Напред“, бяхме водени от желанието за консолидация и обединени усилия в условията на настъпваща финансова криза, задълбочаваща се политическа криза, нереализирано еврочленство.


Като представители на значителна част от българската икономика, съзнаваме своята отговорност пред българските граждани. Водени от това чувство за отговорност и поставени в нова предизборна ситуация, създадена от управляващата тройна коалиция, продължаваме напред като партия "Лидер".
Това се казва в официалната позиция на партията, изпратена до медиите и цитирана от БЛИЦ. За неофициален лидер на партията се смята бизнесменът Христо Ковачки.
Разчитаме, че общите политически приоритети ще ни консолидират с нашите партньори от коалицията - ВМРО, ЗНС и Гергьовден по пътя на реализирането им в следващия парламент.
Вярваме, че политическият прагматизъм ще надделее над всички емоции в името на възраждането на българската икономика и изграждането на България като правова и добра за живеене държава.
За партия "Лидер" няма интереси по-големи от тези на хората, които ни вярват и които никога няма да предадем, се казва още в декларацията.
ВМРО, "Гергьовден" и Земеделски народен съюз (ЗНС) не се съгласиха да се явят на предстоящите избори с регистрацията и името на партия "Лидер", заяви вчера Мирослав Мурджов от ВМРО. Неприемливо е за тези партии да се явят на вота с името на най-младата партия, коментира той. dir.bg
 


Сходни връзки

Партията на Ковачки напусна коалицията ”Напред” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди