изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:42 EEST
ПРИЕХА ПРАВИЛА НА РЕГИОНАЛНИЯ КОМИТЕТ    
НовиниВчера областният управител на Добрич д-р Ердинч Хаджиев взе участие в провелото във Варна второ заседание на новия ръководен орган към Регионалния съвет за развитие.

Това съобщиха от пресслужбата на областна администрация. Оттам допълват, че основната функция на новосформирания Регионален координационен комитет е да осъществява взаимодействие при изпълнение на оперативните програми, съфинансирани от фондовете на ЕС, като областите и общините работят в диалог и сътрудничество за развитието  на Североизточен район.
Под председателството на областния управител на Варна адмирал Христо Контров, членовете на новоучредения орган  са  обсъдили и приели Вътрешни правила за работа на Регионалния координационен комитет към РСР в Североизточен район. В рамките на заседанието е била изслушана и информация за мястото на Североизточен район спрямо останалите райони  по отношение напредъка по  Оперативните програми 2007-2013 г. и е взето решение да бъдат изготвени справки до 30 юни, за изпълнението по програмите за второто тримесечие на годината.
 


Сходни връзки

ПРИЕХА ПРАВИЛА НА РЕГИОНАЛНИЯ КОМИТЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди