изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:10 EEST
РИК ЗАПОЧНА РАБОТА    
ПолитикаВчера официално започна работа Районната избирателна комисия за предстоящите избори за Европейски парламент. Стартът на комисията бе даден с връчването на удостоверенията на 25-те членове на комисията от областния управител д-р Ердинч Хаджиев.

В кратко приветствие към членовете на комисията губернаторът изрази своята надежда, че това ще е един добър, реално работещ екип, който ще осигури нормален и спокоен изборен процес.
Първа своето удостоверение получи председателката на комисията Мая Димитрова, която заедно с колегите си ще организират работата си в посока изпълнението на Закона и спазването на неговите разпоредби, ще упражняват контрол върху дейността на секционните избирателни комисии. Областният управител добави още, че администрацията има опита, умението и доброто взаимодействие  с районни избирателни комисии от минали избори. Той декларира пълната подкрепа на администрацията към РИК. Веднага след връчването на удостоверенията на членовете, РИК проведе своето първо заседание.
 


Сходни връзки

РИК ЗАПОЧНА РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди