изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:37 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ ГРАБЯТ ТРИ ПЪТИ ЗА ДЕН    
ЛюбопитноВ съда е внесен обвинителен акт срещу трима тийнейджъри, които на 8 февруари м.г. извършили три последователни грабежа. По време на престъпленията двама от тях били непълнолетни. Първият грабеж е извършен на автобусна спирка по бул. "Русия". Тримата нападнали възрастна жена, съборили я на земята, запушили й устата и й задигнали чантата. По-късно в района на битака нападнали добричлия, на който след като го притиснали и удари няколко пъти, му задигнали кожено яке и пари. Третият грабеж извършили по ул. "Христо Ботев", като отново нападнали мъж, ударили го няколко пъти и му задигнали пари.

УПРАВАТА НА БАЛЧИК ИЗОЛИРА ГРАДА СИ

Отново само фирми с данъчна регистрация в Балчик ще могат да работят на търговската улица пред Двореца, стана ясно след последната сесия на Общинския съвет в морския град. Решението е броят на количките да бъде намален на половина. Те ще бъдат 30 това лято. Ще има и обособени места за художници. Припомняме, че миналата година имаше сигнали, че места за търговия пред Двореца се търгуват "на черно".
НДТ - 26 април 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ ГРАБЯТ ТРИ ПЪТИ ЗА ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди