изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ

ОВЕН - Ще вземате решения и ще следвате хода на изпълнението им, без да налагате мнението си. С действията си ще покажете на околните, че не търпите възражения, но без да влизате в спор.

ТЕЛЕЦ - С професионален подход ще пристъпите към изпълнение на делата си днес, запазвайки дистанция с всички, които не отговарят на критериите ви. Ще решите здравословен проблем.

БЛИЗНАЦИ - Запазете настроение и не изпадайте в униние само защото на някого му липсват познания и добро възпитание. Срещите и перипетиите са част от уроците, които видимо следва да усвоите.

РАК - Бъдете разумни и не се оставяйте на емоциите си, а продължете напред. Ще се чувствате добре в компанията на хора, които обичате и взаимно ще се насладите на присъствието си.

ЛЪВ - Ще се съсредоточите върху нова задача или друга интересуваща ви заетост, с която да подобрите бита на семейството си. Други ще се съсредоточат върху изпълнението на поръчка.

ДЕВА - От свой ъгъл ще погледнете на нещата и ще работите върху делата си, водени от чувство за независимост и свобода в действията. Всичко това е чудесно, стига да сте полезни на другите.

ВЕЗНИ - Важни срещи и споразумения ще направят деня специален за някои от вас. Коректните ви и дружески взаимоотношения ще насочат мислите ви в една посока и заедно ще пристъпите към действия.

СКОРПИОН - С професионален поглед към задачите, стоящи на дневен ред, ще приобщите към тях и хората, имащи интерес делата ви да вървят добре. Включването им е стратегически ход.

СТРЕЛЕЦ - Не изоставяйте с решаването на проблемите си, за да не се затрудните на по-късен етап. Някои от тях са от емоционален характер и затрудняват нормалното общуване, което пречи на всички.

КОЗИРОГ - Наред с работата си ще се вълнувате и от другите събития около вас. Сътрудничество, изградено върху взаимни интереси ще постави началото си и ще ви обнадежди за делата ви.

ВОДОЛЕЙ - Възможни са затруднения от техническо, правно или друго естество, които ще ви провокират да се откажете от намеренията си. От вас зависи да продължите, но ще останете доволни.

РИБИ - Ще отделите голяма част от времето си на въпроси, имащи пряко отношение към вас самите. Измежду тях са професионалните и бизнес-проблеми, които в последно време сякаш никнат от нищото.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди