изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:22 EEST
Борисов: Станишев и Доган готвят атентат срещу мен    
ПолитикаКатегорично подозирам БСП и ДПС в опит да направят атентат срещу мен и сега търсят начин все едно ще дойде отвън. Това искат да направят в момента тези хора. Виждайки, че губят тотално, са готови на всичко в момента. Иначе те този цирк няма да го разиграят. Това заяви кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по повод скандала около делото "Йоцич".

След като Станишев и Доган си пращат хората в парламента за това нещо точно да говорят, те категорично го мислят. Това не е игра. Да изкарваш Борисов личен враг, който да свидетелства в Белград срещу Сретен Йоцич, това не е игра, категоричен беше Борисов.

Очаквам да кажат, че съм изнасилил непълнолетна, очаквам всичко от тези хора. Откакто Станишев върна Вълка в София, те са способни на всичко безскрупулно и арогантно, посочи Борисов.

По-рано днес стана ясно, че бившият главен секретар на МВР Бойко Борисов е призован като свидетел по делото срещу наркобоса Сретен Йоцич. Това съобщи в парламента Христо Бисeров от ДПС, който е председател на временната парламентарна комисия, която проверява обстоятелствата около престоя на подсъдимия в страната и дали не е бил покровителстван от българските служби през това време. Борисов трябва да се яви на 26 октомври 2009 г. според неофициална информация, заяви Бисеров.  /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Борисов: Станишев и Доган готвят атентат срещу мен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди