изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:06 EET
Преслава влиза в Къщата без хонорар    
Любопитно Преслава, която в понеделник влиза във "ВИП Брадър" като гост-звезда, ще остане на сухо в Къщата. Първата дама на "Пайнер" ще участва в шоуто без хонорар, разкриха нейни близки.

Така топпевицата опроверга подозренията, че ще вземе рекордните 100 000 лв. да помогне за благотворителната кауза. Договорката всъщност е между продуцентите на "ВИП Брадър" и тези на Преслава. Така че едрогърдата дама ще се облажи с някой лев само ако реши нейният шеф Митко Димитров-Пайнера, съобщава "Стандарт".
Иначе виповете пресушават по 20-30 бири на ден и поне по щайга с домати, салати и моркови. Най-много държат да имат чесън и лук, както и на кайма, от която изяждат по три-четири пакетчета на ден. Изпиват и по 5 стекчета минерална вода, довериха от щабквартирата на шоуто.
Два пъти по 200 порции носят от кетъринга за екипа извън Къщата. Оператори, техници и останалият персонал изпиват по 5-6 каси бира на ден. Досега са поискали само две бутилки уиски. Най-много пият безалкохолни.
Брадърите, когато закъсат за някой продукт, пращат Софи пред камерите, защото тя се молела най-добре: "Бате шефе, немаме олио". Софи е гласът в Къщата във всички смисли. Виповете имат магазин, който се зарежда всяка седмица. Ако им свърши стоката оттам - искат си.
Досега брадърите не са сменяли крушки, но са имали друга битова нужда - каналът на банята им се запушил и прелял. Съквартирантите били отведени в хола за 2 часа, когато влезли водопроводчици и отстранили повредата. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Преслава влиза в Къщата без хонорар | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Преслава влиза в Къщата без хонорар
Автор: Anonymous да 2009-04-27 @ 11:51 EEST

 

Браво Преслава!

Това е благотворителност, да дадеш всичко от себе си и да не получаваш нищо затова. Какво е благотворителното, ако влезеш и вземеш 100 000 лв.!  А дали за твоя престой в къщата ще се получат  100 000 SMS-а? Както е тръгнало, май събраните досега пари от дарения и SMS-си няма да стигнат да платят хонорарите на звездите.

Дано остане нещо й за децата!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди