изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:29 EET
СЛАВА ПИШЕ: Новата Мис България била дебелана?    
Любопитно

Плюс 15 килограма тежала до миналата година новата Мис България Антония Петрова, разправят из университетските коридори. Студентката с две висши образования, както тя постоянно се самоизтъква, въобще не приличала на това, което е днес. И помен нямало от изваяното и стегнато тяло, което притежава в момента.



Дали с помощта на строга диета или на скъпа хирургична манипулация, перничанката бързо влязла във форма и се тунинговала. През септември 2008 г. сложила силикон, като не пропуснала да се похвали пред състуденти с пълната си промяна. Така тя се подготвила за престижния конкурс, за който вероятно отдавна мечтаела, но поради бившата си едра физика не отговаряла на изискванията. Предвид възрастта й, очевидно доста е чакала, докато придобие холивудски пропорции.

Въпреки че е най-оплюваната и зле приета от българите Мис, Антония Петрова будила симпатии сред преподавателите в университета, особено по време на изпити, разправят запознати. Тя си тръгна от ВИП Брадър доброволно с извинението, че съквартирантите и техните деца, които идват в Къщата през уикенда, й пречат учи. Съмняваме се обаче, че е залегнала над уроците чак толкова! От достоверен източник СЛАВА научи, че по време на изпит Тони извадила пищовите и преписала най-нагло пред преподавателката, която я погледнала, усмихнала й се и се направила, че не я вижда, след което я пуснала наравно с недоспалите от зубрене нейни колеги. Както се казва, „Кой както се уреди!”

автор: СЛАВА/slava.bg


Маги Вълчанова: Отслабнах със секс и ябълки

Момичето с чука се съблече, а вие ?

Камелия е преродена жрица на оргиите

Мис България напусна къщата обидена на Ивайла, 6 жени на номинации

Народът иска "Мис свят" да отлъчи Антония Петрова

Мис България 2009: Винаги съм ходила с мъже с пари

Мис България била гадже на Райко Кръвта

Президентът ударил едно рамо на силиконовата "Мис България" Антония?

 


Сходни връзки

СЛАВА ПИШЕ: Новата Мис България била дебелана? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди