изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:13 EEST
Мъж уби 2-месечния си син и преби жена си с дърво    
Новини
35-годишен затворник, пуснат на свобода преди три дена, преби жена си с дърво на улицата в плевенското село Санадиново и уби 2-месечния си син, съобщава вестник "24 часа". Убиецът Митко Георгиев хвърлил телцето на 2-месечния Росен в контейнер за смет, прибрал се и заспал.


Мъжът е лежал в затвора три месеца за кражби и бил пуснат предсрочно. Като се прибрал, не намерил жена си Мария вкъщи. Научил, че е отишла на гости с бебето при роднини в близкото село Новачене. Когато 28-годишната Мария се върнала, съпругът я посрещнал с дърво и започнал да я налага. Жената хукнала да бяга по селските улици. Митко обаче я настигнал на мегдана, съборил я на земята и при зверския бой счупил дървото в тялото й. Цялата в кръв, Мария била открита да лежи в несвяст на плочника в 3 ч през нощта.
След това убил сина си, като по-късно пред полицаите признал: "Хванах го за краката и го ударих в земята. Не помръдна повече."
Георгиев е арестуван за 72 часа. От прокуратурата обявиха, че ще поискат постоянен арест. Семейството има и момиченце на 2 години.
Само преди два месеца 30-годишният Манчо Панюков от село Осиково закла двете си деца и заля с бензин жена си, след което я запали. 30-годишната Биляна Панюкова бе с 85 процента изгаряния и осем седмици се бори за живота си в "Пирогов", но лекарите не успяха да я спасят.  dir.bg
 


Сходни връзки

Мъж уби 2-месечния си син и преби жена си с дърво | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди