изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:51 EEST
166 НОВИНИ    
НовиниКРАЖБА на ел. проводник от пет междустълбия извършили неизвестни в генералтошевското село Сърнево, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Сигнал за престъплението е подаден в 18 часа на 23 април в РПУ-Генерал Тошево. От извършения оглед на местопроизшествието е установена липсата на 210 метра ел. проводник, собственост на “Е-ОН България Мрежи” АД, Варна. Образувано е досъдебно производство.
ЖИЛИЩЕ В ЖК "Балик" в Добрич е обрано от неизвестни крадци. На 23 април в 21,23 часа в Първо РПУ е получено съобщение за престъплението. Апашите задигнали около 1 100 лева, златна гривна – 11 грама, и златен синджир. По случая е образувано досъдебно производство.
10 ТЕЛЕТА са отмъкнати от добричкото село Дряновец. Съобщение за кражбата е подадена в ранните часове на 23 април. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип на Второ РПУ, крадците се издирват. По случая е образувано досъдебно производство.
НА 23 април от павилион на “Морска гара” в Балчик неизвестни извършили кражба на различни марки цигари на обща стойност около 450 лева. Местопроизшествието е посетено от дежурния екип на полицейското управление в Балчик, образувано е досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.98 секунди