изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:48 EEST
Янев дава на прокуратурата и шефа на "Ботев"    
ПолитикаЛидерът на Ред, законност и справедливост Яне Янев ще се срещне до края на седмицата с главния прокурор Борис Велчев, за да го запознае с доказателства за източване на ДДС, укриване на данъци и участие в корупционни схеми на президента на футболен клуб "Ботев" Пд Димитър Христолов. Това съобщи самият Янев по време на срещата си със симпатизанти на Международния панаир в Пловдив.

 

Председателят на РЗС допълни, че е подал папка с доказателства до градския прокурор на София Кокинов по аферата „Цирконий", в която е участвал бившият МВР министър Румен Петков

Припомняме, вчера Янев съобщи, че със заповед министър Пламен Орешарски незаконно е одържавил над десет тона цирконий. Днес засегнатата от държавата фирма по аферата „Цирконий" МП „ВЕРАС" потвърди информацията.

По думите на председателя на РЗС в тази схема са участвали много видни политици, бизнесмени, като те са не само от България, но и от съседни страни.

Не ме е страх от Румен Петков. До 3-4 месеца той ще е в следствените арести, заяви още Янев. Междувременно по-рано днес бившият вътрешен министър призова главна прокуратура да се заеме с твърдения на Янев Янев.

Той изказа категорично несъгласие с действията на председателя на РЗС , определяйки ги като клевети и изрази възмущението си от факта, че той поставя не само задача на прокуратурата, но вече и срокове.

Пловдив е под робството на корупцията от 20 години и много скоро тези хора ще бъдат изметени, за да възтържествува справедливостта, коментира Янев.

 news.bg

 

 


Сходни връзки

Янев дава на прокуратурата и шефа на "Ботев" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди