изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:34 EET
КОЛОЕЗДЕНЕ    
СпортЕкип на държавната телевизия в Португалия интервюира съотборник на добричлията Красимир Коев от тима на “Палмейраш Резорт Изида” от град Тавира.

От тази година логото на българската компания “Изида” вече заема централно място на двата ръкава на новия екип на професионалния колоездачен отбор. През последните месеци добруджанецът и неговите съотборници затвърдиха водещите си позиции в този спорт с челни места в Обиколката на Алгарв и Гран премио Албуфера в Португалия, Гран премио Лодио в Испания, в Обиколката на Алентежо в Португалия и в класика Примера в Испания.


Добруджанецът и целият екип на елитния португалски тим благодарят на бизнесмена Младен Матеев, че е избрал да бъде част от отбора и през тази година. “Благодарим за подкрепата на г-н Матеев, защото за нас тя е безценна. Наша задача сега е да оправдаем доверието му в предстоящите стартове”, заяви за НДТ колоездачът Красимир Коев.

НДТ    

 


Сходни връзки

КОЛОЕЗДЕНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди