изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
КАМБЕРОВ ИЗКАЧИ СВОЯ ТИМ В ПО-ГОРНА ДИВИЗИЯ    
СпортОтборът на Радослав Камберов – “Вьошбах”, завърши на първо място в своята група в немското първенство по тенис на маса и от следващия шампионат ще играе в пета дивизия.

В последния кръг добричлията и неговите съотборници постигнаха победа с 9:7 срещи пред своя публика. С основен принос за успеха, който беше без значение за крайното класиране, бе отново добруджанецът. Камберов постигна две чисти победи с 3:0 гейма.

Вече втора поред година добричкият тенисист няма загуба. В следващия шампионат той има желание да играе във втора дивизия, където за него предизвикателството е по-голямо.  “С настоящия ми клуб имам превъзходни взаимоотношения, но вече искам да играя с далеч по-силни състезатели”, каза за НДТ от Германия Радослав Камберов.

На 10 май на неговия тим му предстои мач в турнира за купата на Германия. При победа “Вьошбах” ще добие право да участва във финалния турнир в Берлин, заедно с най-добрите състави от Бундесрепубликата. НДТ

 


Сходни връзки

КАМБЕРОВ ИЗКАЧИ СВОЯ ТИМ В ПО-ГОРНА ДИВИЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди