изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:15 EEST
ПРОЕКТ ”ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ В ЦДГ ”ЗДРАВЕЦ” В ГР. ТЕРВЕЛ” Е В ПРОЦЕС НА ИЗПЪЛНЕНИЕ    
ОбществоСлед края на зимата започнаха строително-монтажните работи по изграждане на покрит басейн за закалителни процедури в ЦДГ ”Здравец" в гр. Тервел.


Изпълнени бяха изкопните работи, изработи се кофражът и започна изливането на бетона за формата на вкопания басейн. Подготвени са постаментите за монтиране на метални колони, които ще бъдат носеща част на металната покривна конструкция на новото съоръжение. Ангажиментите на строителната фирма-изпълнител включват монтиране на метални покривни конструкции и полагане на поликарбонови плоскости за двете вътрешни дворчета на детското заведение. Едното от дворчетата ще се превърне в басейн за малчуганите, а другото ще стане физкултурен салон. Проектът мултиплицира ефектът на приключилия в края на м. март проект ”Обновяване на детските заведения в гр. Тервел”, финансиран от ОПРР. Чрез този проект бяха санирани изцяло двете вътрешни дворчета и чрез новият проект при по-малко вложени средства и усилия се постига много по-добър ефект при оформяне на интериора на басейна.
След приключване на строително-монтажните дейности ще бъде извършена доставка на съоръжения за басейна.
Крайният срок за приключване на проекта е 30 юли 2009 г.
Проектът се финансира от Социалноинвестиционния фонд и е дело на партньори Община Тервел и „Асоциация на жените-Тервел”.
Този проект е втори пореден, в който Община Тервел работи в партньорство с неправителствена организация, като се извършват инвестиции в общинска социална инфраструктура. През 2008 година чрез такова партньорство бе обновено читалището в с. Нова Камена.
 


Сходни връзки

ПРОЕКТ ”ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ В ЦДГ ”ЗДРАВЕЦ” В ГР. ТЕРВЕЛ” Е В ПРОЦЕС НА ИЗПЪЛНЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди