изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:40 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА на хранителни продукти на стойност 67 лева е извършена от магазин в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Сигнал за престъплението е подаден в Първо РПУ около 16.30 часа на 25 април. Крадецът е установен и задържан - 55-годишен силистренец с инициали А. М.  Мъжът е  криминално проявен и осъждан. За периода 2001–2005 г. Каварненският районен съд му е наложил присъда за извършена кражба, а от Районния съд в Силистра има две присъди за хулиганство. Срещу А. М. е образувано бързо полицейско производство. Задържан е със заповед за полицейско задържане за 24 часа. Работата по случая продължава.
НА 25 април след получен сигнал в оперативната дежурна част на Първо РПУ от служители на сектор СОД при ОД на МВР в Добрич е задържан Г. Т. /44/. На същата дата той проникнал през прозореца в склад на фирма и чрез срязване на кабелите увредил сигналната нисталация на СОД. Г. Т. е криминално проявен и осъждан. За извършеното деяние срещу него е образувано досъдебно производство, работата по случая продължава.
ЗА времето от 22 до 23 април неизвестни извършители проникнали в частен дом по бул. ”Трети март” в Добрич. От жилището са задигнати мобилен телефон “Нокиа”, златни накити с общо тегло около 70 грама и 60 евро. Съобщение за извършеното престъпление е подадено в 11 часа на 24 април в Първо РПУ. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативно-следствена група. По случая е образувано досъдебно производство.
ЧЕТИРИ агнета и две прасета са задигнати от генералтошевското село Сноп. Съобщения за кражбите са подадени в РПУ-Генерал Тошево, на 25 април. Животните са отмъкнати от две незаключени стопански постройки.  Образувани са досъдебно производства.
ПОЖАР в двор по ул. "Тодор Катранджиев" в Добрич е гасен на 25 април. Съобщение аз запалването е получено в "Пожарна безопасност и спасяване" в 1,55 часа. Огънят унищожил 4 куб. м дървен материал, собственост на добричка фирма. Местопроизшествието е посетено от дежурната оперативно-следствена група на Първо РПУ. Причините за възникването на пожара се изясняват. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди