изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:00 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МРВ - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани две  криминални престъпления. 

   

 ^ На 27.04.2009 г. около 16.00 ч. в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение от 85 годишна жена от Добрич, за това, че неизвестен извършител представил се за  “мним следовател”  и съобщил, че зет й е допуснал ПТП,  при което е загинало дете. За да помогне на извършителят мнимият следовател е поискал   2300 лв. Тъжителката лично е предала сумата пред входа на дома си, след което извършителят е избягал. По случая е образувано досъдебно производство.

Във връзка с този случай отново напомняме на всички граждани, да не се доверяват на такива телефонни обаждания и  да не дават пари на непознати хора. При всяко съмнение за измама незабавно да се търси помощ от полицията на тел.166 или 112  или в най-близкото поделение на МВР.

На 27.04.2009 г. в 13.00 ч. в РУ на МВР Ген.Тошево е получено съобщение от жителка на гр.Ген.Тошево, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в  дома и в  с.Спасово и е извършил кражба на различни предмети и вещи/бойлер, сервизи,10 л.нафта и др/.След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ на МВР Ген.Тошено са установени извършителите на кражбата-Щ.Я. на  21 г. и С.К. на 17 г. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През денонощието  на територията на областта са регистрирани четири пътно – транспортни произшествия с един ранен гражданин.

На 27.04.2009 г. в 17.45 в гр.Добрич по ул.”Димитър Ковачев” в близост до кръстовището с ул.Каменице  водача на лек автомобил “Опел Астра” -И.И. на 51 г. допуска ПТП, като блъска  7 годишно дете. В следствие на катастрофата детето е получило контузни рани  и е настанено в болницата в гр.Добрич за наблюдение. Причините за катастрофата се изясняват.

През изминалото денонощие на територията на област Добрич са възникнали два пожара, от които един със нанесени материални щети.

             На 27 април 2009 г. в 11,55 часа в “Пожарна безопасност и спасяване” гр.Добрич е получено съобщение за това, че в местността “Лозята” е възникнал пожар. Причините за възникването на пожара е неправилно ползване на отоплителен уред- печка на твърдо гориво. Вследствие на инцидента  е изгорял фургон и дървени постройки. В гасителните действия са участвали служители на звено “Пожарна безопасност” - Добрич.

 

 

 

28 април 2009г.                                                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МРВ - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди