изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:45 EEST
Работа ли е проституцията?    
Общество Една малолетна 16-годишна проститутка разкрива пред Мартин Карбовски технологията на професията си . В специално издание социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже нецензурираната версия на историята на Рени - една българска малолетна 16-годишна проститутка от София.


 Въпросът, който Мартин Карбовски задава е: „Това ли е лицето на демокрацията?” Рени, 16-годишната малолетна проститутка, работеща край пътя София-Калотина, е връстница на демокрацията в България. Тя е горда малолетна проститутка, не се смята за грешен човек, не се притеснява да разказва, кое как се прави в нейната професия, често рекламира себе си и професията си и се гордее с това, което прави.
  
  Показваме лицето на Рени – лицето на демокрацията - по две причини. Първо, защото на нея не й пука – тя иска да стане известна. И второ – защото всички са я виждали гола на пътя София-Калотина, но се правят, че лицето й не съществува. А то е усмихнато! Тя е щастлива, независимо че е пропуснала първите си любовни трепети, влюбването, емоцията от секса без пари. Има самочувствие на елитна проститутка. Има мечти!

erogance.eu/Борислава Станчева

 


Сходни връзки

Работа ли е проституцията? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди