изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:06 EET
"Е.ОН" СИ СЪТРУДНИЧИ С КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ    
ИкономикаОт пресслужбата на "Е.Он България" съобщиха, че след проведена среща между ръководството на компанията и председателя на Комисията за защита на потребителите (КЗП) се е стигнало до решение за изготвяне на програма за съвместни инициативи на КЗП и Е.ОН България. Целта е защитата правата на потребителите у нас.

Сред заложените инициативи една от тях е свързана с обслужването на жалби на потребители, постъпили в КЗП, по които Комисията ще се обръща директно към енергодоставчика и така ще бъде намален срокът за отговор на подадените жалби. Двете страни са се договорили за създаването на работна група, която да подготви и проведе разяснителна кампания за съдържанието на сметките за електроенергия. Предвидено е експерти от двете страни да обсъдят възможностите сметките за електроенергия да бъдат възможно най-разбираеми за потребителите, като това да не наруши нормативната база за енергокомпанията.
 


Сходни връзки

"Е.ОН" СИ СЪТРУДНИЧИ С КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди