изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:56 EEST
Брат и сестра разбрали, че нямат кръвно родство и се оженили    
Любопитно
25-годишната Лана и 20-годишният Андрей научили, че не са родни брат и сестра, влюбили се и станали мъж и жена. След скандала, който вдигнали родителите им, двамата избягали от в къщи.


Вече месец и половина Лана и Андрей се издирват от цялата милиция в Смоленск и съседните области, пише Life.ru.
Майката, 50-годишната Александра Б. не може да си намери място от безпокойство и се проклина, че не е разказала навреме цялата истина на децата си.
“Дъщеря ми учеше в Беларуския държавен университет”, разказва бабата на младоженците. “Още тогава тя ми призна: “Мамо, направих аборт”. Казваше, че много й е мъчно и се кълнеше, че задължително при първа възможност ще изкупи греха си”, казва бабата.
След като завършва висше образование, Александра Николаевна се омъжва. Бракът им със Сергей вървял отлично. След година се родила дъщеричката им Лана. Само че Александра не можела да забрави момичешкия си грях. В края на 80-те години по време на перестройката Александра започнала свой бизнес. Семейството заживяло на широка нога. Направили си голяма къща. И накрая жената можела да осъществи мечтата си – да вземе момченце от дом за деца без родителски грижи.
Когато майката донесла бебето Андрей в къщи, Лана била на 5 години. Момиченцето не си и помисляло, че това не е нейно родно братче. Те се разбирали прекрасно, Лана водела Андрей на детска  градина, после заедно ходели на училище.
Едва петнадесетина години по-късно у момчето и момичето се зародили съмнения. Лана много прилича на баща си, и двамата са руси с кафяви очи, а Андрей е с тъмна коса и сини очи.
“Лана винаги е изпитвала към брат си не просто сестринска любов”, разказва приятелка на момичето. “Трудно е да се обясни, но тя го ревнуваше от всяко момиче. Когато Андрей беше на 18 години, започна да води момичета в къщи. Затваряха се в стаята му и се отдаваха на ласки. А Лана постоянно се стараеше да им попречи. Или ще сложи на перваза на прозореца откъм улицата няколко пиратки и ще ги запали. Или ще измисли някакво друго забавление”, разказва приятелката.
В един момент “добър” човек им казал, че те не са родни брат и сестра. Лана и преди никога не наричала Андрей свой брат. “А сега вече ръцете й бяха съвсем развързани. Те все по-често започнаха да излизат заедно, ходеха на дискотека”, обяснява приятелката.
И изведнъж момчето и момичето изчезнали. Бащата подал сигнал в милицията.
“Естествено, сами сме си виновни”, казал Сергей Петрович в полицията. “Накарахме им се, когато разбрахме, че двамата живеят като мъж и жена”, казва бащата.
Милицията издирва Лана и Андрей повече от месец. Вече е установено, че те са заминали в Беларус. Майка им няколко пъти ходила да ги убеди да се върнат, но те всеки път заминавали от съответния град, преди жената да пристигне. “Мамо, на нас с Андрей не ни трябва ничия помощ. Ще се върнем, ако искате, но само след като татко ни помоли”, всеки път казва по телефона Лана. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Брат и сестра разбрали, че нямат кръвно родство и се оженили | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди