изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ



ОВЕН - Финансови реализации и други важни развития ще определят значимостта на днешния ден за вас. По въпросите, по които се колебаете се консултирайте със специалисти.

ТЕЛЕЦ - Ако ви предстоят изпити, ще се представите на ниво. С високата си подготвеност, интелигентно присъствие и упоритост, ще оставяте добро впечатление и създавате добри контакти. 

БЛИЗНАЦИ - В подкрепа на истината, ще промените част от плановете си, съобразявайки се с мнението на хората, с които сте свързани. Направлявате посоката на опознаване с интересуваща ви личност. 

РАК - Ще се погрижите за формата си, за да отговорите на големите очаквания към вас и в тази връзка ще обновите плановете си. За някои от вас денят се свързва с ново начало в професионален план. 

ЛЪВ - Финансовата обезпеченост на мащабна задача ще ви мотивира да започнете работата си час по-скоро и то с желание. Ще дадете повече от себе си и ще повишите изискванията към екипа си. 

ДЕВА - Съзнателно се стремите към спокойствие, излишните спорове ви отегчават и създават главоболия. Ще се владеете и без да се поддавате на изкушения, ще се съсредоточите върху задачите. 

ВЕЗНИ - Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина.

СКОРПИОН - На неудачите си погледнете от добрата им страна, със сигурност те ще ви направят по-силни, можещи и искащи. Към некоректните партньори бъдете внимателни и намерете верния тон към тях. 

СТРЕЛЕЦ - С поглед устремен напред, ще прилагате на дело онова, което ви привлича и прави по-информирани. Най-общо казано делата ви ще се подреждат благоприятно за вас. 

КОЗИРОГ - Във възможностите ви е да промените това, което ви пречи да се развивате. Направете го по-скоро, за да не се упреквате. Най-облагодетелствани ще са онези от вас, които говорят чужди езици. 

ВОДОЛЕЙ - Отговорно ще се отнесете към дейностите, чрез които можете да повишите финансите си. Същото сериозно поведение ще изисквате и от партньорите си. Търсете условия за реализация. 

РИБИ - С интелигентното си присъствие ще привличате интереса на хора, от чиито възможности ще съумеете да се възползвате. Имате енергия и амбиции, за това действайте бързо. 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди