изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:31 EEST
ГЛЕН ХЮЗ ПЕЕ ЗА ПРАЗНИКА НА КАВАРНА    
ПразнициНа 6 май Каварна чества своя празник. И тази година общината е подготвила изключително аткративна програма за жителите и гостите на морската рок - столица по повод празника й.

Сутринта на 6 май от 10.30 ч. начало на купона, който ще продължи цял ден ще дадат със своите изпълнения Зоран Миливоевич и "Магията на българския фолклор" на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл. На обяд в 12.30 часа ще бъдат теглени наградите от традиционната празнична томбола. 30-ина са по-големите награди, които ще зарадват печелившите - пералня, хладилник, печка, DVD. Голямата награда от томболата тази година е в цели пет броя - в томболата ще бъдат разиграни 5 тридневни билета за предстоящия "Калиакра рок фест", като притежателите им ще могат да се насладят на изпълненията на звезди като Мотли Крю, Скорпионс и други. Вечерта от 20 часа на площада в морската рок столица глас ще извиси почетния гражданин Глен Хюз. Водещи са Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова.
 


Сходни връзки

ГЛЕН ХЮЗ ПЕЕ ЗА ПРАЗНИКА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди