изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:34 EEST
ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" И "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ" ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА В ЗООПАРКА    
НовиниПразник, посветен на Деня на Земята, организираха в Центъра за защита на природата и животните ЦДГ №10 "Слънчице" и "Европа Директно Добрич"

Стихове, песни и танци, посветени на природата и планетата Земя представиха възпитаниците на детската градина. Те гостуваха и на осиновените от тях през миналата година зайчета Слънчице и Звездичка им предоставиха сумата за издръжката им и за тази година. Детската градина получи и сертификат за осиновител. Малчуганите зарадваха зайчетата и с пълна кошница с лакомства - зелки и моркови. Те подариха на Центъра за защита на природата и животните и къщичка за птици. Тя е сглобена и оцветена от децата. Преди седмица те поставиха такава и в двора на детската градина.
Мария Георгиева от "Европа Директно Добрич", с чиято подкрепа се провеждат празниците по случай Деня на земята в ЦДГ №10 "Слънчице", зарадва децата с подаръци. Всички групи получиха дървен конструктор "Ферма", както и книжки "Подърък за Тими". Групите бяха зарадвани и с дървени пъзели с приказни герои.
Още едно дърво - слива, засадиха малчуганите от ЦДГ №10 "Слънчице" в плодната алея на детската градина в зоопарка.
 


Сходни връзки

ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" И "ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ" ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА В ЗООПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди