изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:02 EEST
СКЛЮЧЕН Е ДОГОВОРЪТ ЗА АКЦИИТЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА"    
НовиниНа 27 април е сключен договорът за покупка на 1158 поименни акции от "КЛЦ Трейд 2001" ЕООД от капитала на "ПФК Добруджа" АД и община Добрич.

Тези акции представляват 53,29% от капитала на дружеството. Това съобщи вчера кметът Детелина Николова по време на заседанието на Общинския съвет. Тя припомни, че проектът на договора за изкупуване на акциите беше одобрен от Общинския съвет. И е насрочено Общо събрание на акционерите на дружеството на 29 април от 14 ч. То се предвижда да е при дневен ред: Освобождаване от отговорност на членовете на УС и НС за дейността им през 2008 г.; Промяна в състава на Надзорния съвет; Приемане на нов устав на дружеството; Разни.
Кметът посочи, че в понеделник е била проведена среща с комисията, която трябва след подписване на договора да започне работа по приемане-предаване на документите от създаване на "ПФК Добруджа" АД до момента. На 27 април представителите на "КЛЦ Трейд 2001" Красимир Цонев и роман Георгиев са подписали в присъствието на нотариус договора, одобрен с решение на ОбС от 14 април. Уточнено е работата на комисията по приемане-предаване на документацията да започне днес и в рамките на седем работни дни да приключи. Това се очертава да е до навечерието на втората определена за провеждане на Общо събрание дата - 14 май.
Д. Николова посочи, че е разговаряно с представителите на "КЛЦ Трейд 2001" относно събраните предварително приходи от пазара за месец май. От дружеството уточнили, че това ще се уточни в хода на приемо-предавателните дейности. Кметът изрично уточни, че ако протоколът за приемане-предаване на документите не се подпише от страните, сделката няма да се осъществи т.е. няма да се плати на "КЛЦ Трейд 2001", а акциите няма да бъдат джиросани и прехвърлени.
Във връзка с предстоящото Общо събрание на акционерите на "ПФК Добруджа" АД бе решено да се гласува за освобождаване от отговорност на членовете на НС и УС на "ПФК Добруджа" АД, да не се приема решение относно промени в състава на НС, да се приеме Устава на дружеството, одобрен вчера от Общинския съвет.
 


Сходни връзки

СКЛЮЧЕН Е ДОГОВОРЪТ ЗА АКЦИИТЕ НА ПФК "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди