изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:24 EEST
От 7 май РЗС създава улеснена процедура за прием само на редови членове от СДС    
ПолитикаПродължаващата агония в СДС през последните седмици и месеци, вече няма никакво значение за обществото и за политическия процес в България. Това се казва в декларация на партия "Ред, законност и справедливост”.


"Тези хора, които в момента се опитват да правят подялбата на СДС, са амбулантни търговци на активите на една фалирала фирма. Те изпълняват функцията на ликвидационен съвет, тъй като от СДС е останала само призрачната сграда на ул. „Г. С. Раковски” 134 и жаждата за власт на внедрените от ДПС и БСП политически марионетки. Убийците на синята кауза ще бъдат наказани от историята, заради предателството си към почтените дясномислещи хора. След „духа” си отива и „тялото” на синята идея, за да остане само неистовият стремеж за оцеляване на псевдоопозицията в България. Назначените лидери на Старата десница в България изпълни „успешно” вменената й задача – да легитимира порочния преход и спечелилите от него – назначени сини, червени и жълти олигарси, обръчите на ДПС от партийно лоялни фирми и всевластната политико-икономическа мафия, която безнаказано продължава да източва от държавата. Сегашното СДС за последните осем години предостави всички власти на „червения цар” и старите комунистически фамилии", се казва в документа. "Говореше с антикомунистическа реторика, но вярно служеше на БСП. Антикомунистическа реторика, с която говореше, бе просто фасадата, зад която на практика вярно служеше на БСП. Двадесет години след падането на Берлинската стена, България не може да продължи напред с поддържания от прокомунистическите партии преход на статукво. Въпреки че старата десница изпълни своя последен валс, мисията за реализиране на десните ценности и каузата на дясното в България продължава. Националната задача на десните избиратели днес не е да пилеят усилията си за реанимиране на самозакрилата се стара десница. А да вложат енергията си в новия десен проект, който си поставя за непосредствена цел да сбъдне реалната демокрация в страната ни", пише още в декларацията.
"Ние от РЗС първи заявихме безкомпромисно, че СДС е претъпкано от ченгета, доносници и нямащи нищо общо с демокрацията поставени лица, слуги на БСП, ДПС и „червения цар”. Духът и романтиката на СДС, демократичните идеи от начало на прехода са вече в РЗС. Нашето отношение към редовите седесари е изключително добронамерено и ги приемаме като част от част от нашия консервативен проект – РЗС. Те са добре дошли при нас. Десните идеи в България не са минало и не могат да загинат. Те са витални и набират обществена подкрепа и проявление с консервативния политически проект за България. Негов фундамент ще стане преучредяването на държавата чрез свикване на Велико Народно Събрание и приемане на нова конституция. Бъдещото дясно управление ще бъде силно и мотивиращо само ако си постави и реализира тази цел. Затова партия „Ред, законност и справедливост” се ангажира да обедини този национален ресурс в една обща кауза", подчертават от РЗС.
От 7 май РЗС създава улеснена процедура за прием само на редови членове от СДС. РЗС е не просто учредител на новия десен съюз на консерваторите и реформистите в Европа, а на новото дясно начало в България, което не носи родилните петна на комунистическия произход. "По тази причина РЗС има енергията и решителността да не прави компромиси, да не изпада в скрити зависимости, а да търси отговорност за извършените безобразия от досега управлявалите държавата, да отстоява докрай уважението към закона, спазването на реда и гарантирането на сигурността на хората, което е тяхна привилегия и право като европейски граждани", се казва още в декларацията на РЗС./БГНЕС
 


Сходни връзки

От 7 май РЗС създава улеснена процедура за прием само на редови членове от СДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди