изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:11 EEST
Четирима младежи са с опасност за живота след тежка катастрофа край Несебър    
Ред и сигурностВарна. Четирима младежи от София са с опасност за живота след тежка катастрофа край Несебър. Това съобщиха за радио „Фокус” – Варна от МБАЛ „Св. Анна”. По информация на лекарите от болничното заведение, при тежка катастрофа край Несебър са пострадали четирима младежи на възраст от 18 до 25 години, като двама от тях са настанени в МБАЛ в Бургас и в МБАЛ „Св. Анна” във Варна.

В изключително тежко състояние е 18-годишен младеж, който е с тежка контузия в корема, също с опасност за живота, както и 22-годишен мъж от София, който е с черепно-мозъчна травма. По информация на дежурния от отделението по реанимация в МБАЛ „Св. Анна” - Варна, в Бургас са откарани други двама пострадали 25-годишният водач е с мозъчно-черепна травма, фрактури на ключицата, на ребра и с опасност за живота. В такова състояние е и негов приятел, на 22 години, със счупен шиен прешлен.
По непотвърдена информация катастрофата е станала, след като момчетата са се обърнали с джип на прав и сух пътен участък. Заради висока скорост на абсолютно безопасна отсечка джипът е навлязъл в десния банкет, поднесъл и се е преобърнал вляво от пътното платно.
Десислава СТОЯНОВА
 


Сходни връзки

Четирима младежи са с опасност за живота след тежка катастрофа край Несебър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди