изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:42 EET
Американка изпрати 300 000 SMS-а за месец    
ЛюбопитноМомиче от град Сакраменто в Калифорния изпраща на приятелите си по 300 000 SMS-съобщения на месец, предаде интернет изданието KSBW.

18-годишната Кристъл Уиски написва средно по 10 000 съобщения на ден, 420 за час или по седем SMS-а на минута. Така за написването на един SMS на момичето му трябват по около осем секунди. “Имам постоянни спазми на ръцете”, се оплака Кристъл пред журналисти.
Джаки Уиски, майката на момичето, разказа пред репортери, че купила на дъщеря си iPhone преди месец и оттогава тя не може да спре. Джаки обаче няма никакви опасения по повод пристрастието на дъщеря й към SMS-общуването. “Боже мой, това е потресаващо! Това е невероятно! Тя вероятно дори на сън пише”, казва майката.
“Аз съм много известна и нищо не мога да направя по този повод”, резюмира Кристъл. Не се уточнява дали момичето има достатъчно време да прочете изпратените й съобщения, пише ЛентаРу. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Американка изпрати 300 000 SMS-а за месец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди