изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:35 EEST
Шимпанзе се опита да изнасили гледачка в зоопарк    
Любопитно
Руската полиция разследва необичайно сексуално нападение, при което шимпанзе налетя на гледачката си в зоопарка в град Ростов. Когато отивала да нахрани с банани животното в клетката му, Валентина Кирилова трябвало да се бори, за да не бъде изнасилена от “разгорещилата” се маймуна.


“Прекарала съм много време сред тези животни, но никога не съм си и представяла, че самотно шимпанзе ще погледне на мен като на сексуален обект”, каза Валентина, която е била нападната от шимпанзето Отело, което при това й счупило ръката, пише “Сън”.
Отело хванал жената за ръката, дръпнал я в клетката и се опитал да я изнасили. Валентина била спасена от останалите пазачи, които махнали животното от нея. След нападението жената е трябвало да потърси помощ от лекар-психолог.
Полицията разпитва останалите работници от зоологическата градина за нападението. “Това е сериозен проблем. Ако Отело беше нападнал посетител, сега щяха да ни съдят”, каза пазач в зоопарка, пише Index.hr. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Шимпанзе се опита да изнасили гледачка в зоопарк | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди