изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:47 EEST
Европа праща 1,5 млрд. евро в София    
НовиниЗа последните година, година и половина-две ще имаме гарантирани около 1 млрд.-1,5 млрд. евро от еврофондовете", заяви кметът на столицата, Бойко Борисов при откриване на цех за арматурно желязо в софийското село Мировяне. По думите на кмета парите ще бъдат използвани за строителството на метрото и метростанциите и за завода за битови отпадъци.



"От моя страна, това, което трябва да направя за бизнеса, е да осигуря свежо финансиране", допълни Борисов.

Неформалният лидер на ГЕРБ гарантира, че до 17 юни ще има пари и за естакадите за Телевизионната кула, Семинарията, Околовръстното, бул."България", Ларгото.

"Бизнесът трябва да е спокоен ще има работа", допълни кметът.

На въпрос какво ще стане със звездата на НАТО (ансамбъла от флагова на страните членки на НАТО, който беше изграден между Министерски съвет и Президентството, и за него бяха похарчени 40 хил.лв.) кметът отговори: "Ще намерим начин звездата на НАТО да стои винаги някъде, но за една столица ще бъде атракция да разкрие стария римски път и там да има бутикови магазини."

Той пак потвърди, че ще намери значимо място за емблемата на НАТО, като не пропусна да обвини правителството, че много лесно харчи пари и даде за пример отделените 15 млн.лв. за Комуникационна стратегия.

"ЕС, ЕК, Европейската инвестиционна банка са щедри и без тези европари ще останем на нивото, на което бяхме", допълни лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов.

Заедно с кмета на Мировяне Ивайло Панев и собственикът на местния завод Асен Копрев, откриха цех за арматурно желязо, в който ще работят 60 души. Инвестицията е на стойност 3 млн. евро.   actualno.com
 


Сходни връзки

Европа праща 1,5 млрд. евро в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди