изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:19 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на Областна  дирекция на МВР – гр.Добрич са регистрирани три престъпления и произшествия.



 

 

1.  На 07 май 2009 година, в Първо РУ на МВР – Добрич е получено съобщение за това, чe неизвестен извършител, чрез взлом е влязъл във вилна постройка, намираща се в лозята на гр.Добрич и е извършил кражба на телевизор, инструменти и други вещи.

По случая работят служители на Първо РУ на МВР – Добрич. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство.

 

2.  На 06 май 2009 година, в Първо РУ на МВР – Добрич е получен сигнал за това неизвестно лице е влязло в гаражно помещение, нмиращо се в индустриалната зона на гр.Добрич и  от намиращият се вътре лек автомобил е извършило кражба на акумулаторна батерия, четири гуми и други вещи.

Служители на Първо РУ на МВР провеждат оперативно – издирвателни мероприятия.

Образувано е досъдебно производство.

 

 

            През денонощието на територията на област Добрич са регистрирани четири пътно – транспортно произшествия. Пътните инциденти са възникнали в гр.Добрич /2/ и на територията на община Балчик/2/.

 

                                                                         

              

            Поделенията на ОЗ”Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР – гр.Добрич  са участвали в гасенето на два пожара в гр.Добрич и в с. Котленци, община Добричка.

 

            На 07 май 2009 година, около 21.40 часа в ОЗ”ПБС” – Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в помощна постройка в с. Котленци, община Добричка.

            Пожарът е погасен от дежурен екип на Втора РС”ПБС” – Добрич. В резултат на пожара са унищожени около 50 квадратни метра от покривната конструкция на сградата, дървен материал и други вещи.

            Пожарът е предизвикан от късо ел.съединение. 

 

 

 

08 май 2009 г.                                                           ОД на МВР – гр.Добрич

 

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди