изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:49 EEST
ОРЕЛ, РАК И ЩУКА: Г-н Николай Василев да внимава с приказките, препоръча премиерът    
НовиниСофия. Министър-председателят Сергей Станишев посъветва министъра на държавната администрация и административната реформа Николай Василев да си сдържа нервите, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По повод вчерашното изказване на министъра на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, който заяви, че има около 20 случая, в които министрите получават най-важните решения „на маса”, в последния момент, Сергей Станишев заяви, че Василев „трябва да си държи нервите”.

„Първо защото един министър трябва да си владее емоциите, второ случва се на всеки един Министерски съвет някои решения да се разглеждат в спешен порядък. Искам да припомня на господин Василев, че на всяко заседание на МС досега от създаването на щаба е докладване за изпълнението на дейностите на щаба и за анализите, които се правят”, обясни премиерът.
По думите му - на предишното заседание на Министерски съвет е била направена констатация, че основният проблем остава сметището в „Суходол”. Според него това е генератор на бъдеща много голяма криза с боклука, която ще се реализира в много кратък период от време.
Необходимо е ново депо за столицата, според премиера. „Ако не знаете, досега държавата е платила на различни общини, за да приемат балирания боклук на столицата повече от 80 милиона лева ”, заяви той. По думите му - никой не иска да прибира чужди отпадъци и държавата е плащала тези пари, за да спаси София. „На господин Василев му препоръчвам да внимава с приказките, защото и аз мога да си отворя устата. Ще му кажа да мълчи”, каза премиерът.
Веселина ФОТЕВА
 


Сходни връзки

ОРЕЛ, РАК И ЩУКА: Г-н Николай Василев да внимава с приказките, препоръча премиерът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди