изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:51 EEST
РОМИ СЕ МЛАТИХА И ХВЪРЛИХА ЦЯЛ КВАРТАЛ В ПАНИКА    
Ред и сигурностБой между две ромски фамилии хвърли в ужас квартал в Добрич, научи НДТ.

Меллето е завършило благодарение на бързата полицейска намеса и само трима са пострадали, от които единият е с черепно-мозъчна травма в неврохирургия, вторият е със счупвания - в ортопедията на добричката болница, съобщиха от спешното отделение на болницата. Третият пострадал е бил обгрижен от спешния екип в болницата и пуснат да си ходи.
Боят станал около 10 часа в събота, роми се стичали към единия край на ул. "Агликина поляна" в града като талибани, разказаха очевидци на случая. Всеки носел каквото намери под ръка и търкалът бил с лопати, вили, сопи и железа.
Жители на ромската махала разказаха, че това били две фамилии, които дори преди години били изселени заради побоища и на тях това им бил табиетът, но сега се върнали в града отново. Хората, които отдавна живеят в квартала, се страхуват от тях и не ги искат. Очевидци заявиха, че побойниците дори налетели на една от осемте пристигнали на мястото на инцидента патрулки с полицаи. В махалата се говори, че скандалът бил още от Гергьовден, заради мобилен телефон. Мълвата разнася, че едната фамилия обвинявала другата в кражбата на GSM-а. Едва в събота се стигнало до пердаха, който първо започнал на т. нар. конски пазар в града, а след това се пренесъл и в квартала.
 


Сходни връзки

РОМИ СЕ МЛАТИХА И ХВЪРЛИХА ЦЯЛ КВАРТАЛ В ПАНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди