изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:22 EEST
Взрив срина ресторант, 3 жени са тежко ранени    
НовиниТри жени са с тежки изгаряния от взрив на газова бутилка, станал в кухнята на ресторант към бензиностанция до елховското село Бояново. Инцидентът е станал вчера, съобщи БНТ.

Пострадалите бяха транспортирани до Клиниката за пластична хирургия и изгаряния към пловдивската болница. Според лекарите жените са с тежки изгаряния над 40 %, те се намират в шоково състояние, а следващите два-три дни ще бъдат най-рискови.
Трите жени са били в кухнята, когато избухва газовата бутилка. Най-тежко е пострадала 34-годишната Маринка Тодорова, с тежки изгаряния са и нейните колежки на 50 и на 24 години. Взривът е сринал почти целия ресторант, от разрушенията е пострадал и барманът, който е с наранявания по главата и гърба. Никой не може да каже какво точно се е случило в кухнята, но газовите бутилки са били две и според записа от камерите е имало изтичане на газ.
"Самата бутилка, най-вероятно, от самото уплътнение под вентила долу нещо се е развалило уплътнението, след като е почнало да изпуска силно газ нагоре", обяснява колежката на пострадалите Елена Кръстева.
Взривът е отекнал и в намиращото на два километра село Бояново. Хората обсъждат различни версии, защото не могат да повярват, че две газови бутилки могат да взривят такава масивна постройка до основи. "Просто не е панелно жилище и не може да се срути от две бутилки газови да гръмнат, т. е. версията е, че е някакъв взрив, умишлен, някой е поставил", казва Нина Донева, която живее в Бояново. dir.bg

 


Сходни връзки

Взрив срина ресторант, 3 жени са тежко ранени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди