изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:34 EEST
100 деца убити при "кървава баня" в Шри Ланка    
По светаНад 100 деца са сред убитите цивилни през този уикенд при бомбардировки в Североизточна Шри Ланка, съобщи говорител на ООН в Коломбо, цитиран от Агенция „Франс прес".

"Убийството на цивилни, сред които 100 деца, през уикенда, показва, че това е било кървава баня", заяви пред агенцията Гордън Уейс. Вчера Тигрите за освобождение на Тамил Илам съобщиха, че над 2000 невинни цивилни са били "убити през последните 24 часа" при бомбардировки на правителствената армия, припомня БГНЕС.

По данни на ООН 6500 цивилни вероятно са били убити, а 14 000 са били ранени от края на януари до средата на април при последната офанзива на армията срещу бунта на сепаратистите.

Според ООН за четирите месеца близо 20 000 души са избягали от местата на бойните действия и са били настанени в лагери в северната част на страната, където достъпът на медиите е ограничен до минимум. dariknews.bg


 


Сходни връзки

100 деца убити при "кървава баня" в Шри Ланка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди