изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ

ОВЕН - С добрата си организация ще повлияе добре на работното място и на взаимоотношенията ви с околните. Без да губите време в празни приказки, ще обедините интересите на хората от обкръжението си.
ТЕЛЕЦ - Ще се съобразите с промените, свързани с клиентите ви и запазвайки необходимата дистанция, ще работите за общата ви цел. Има въпроси, които предстои да си изясните.
БЛИЗНАЦИ - Делово предложение и желана развръзка са част от добрите развития за много от вас. Отнесете се с внимание към здравословните си проблеми, като не пренебрегвате профилактиката.
РАК - Справяйки се с неотложна задача, ще си освободите енергия за целите, стоящи пред вас днес. Гледайки напред, ще потърсите подкрепата на онези, от които черпите опит и съвети.
ЛЪВ - С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си.
ДЕВА - Нека в действията ви прозира преди всичко разум и не търсете причини за конфликти. Можете да се владеете, за това мислете върху предстоящите си изяви и не търсете излишна показност.
ВЕЗНИ - Загърбете неудовлетворението си, ако можете и се съсредоточете върху работата си. Това ще ви помогне по-лесно да се справите с текущите си задачи и ще възвърне добрата ви форма.
СКОРПИОН - Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си.
СТРЕЛЕЦ - За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди.
КОЗИРОГ - Доброто ви настроение ще се отрази на околните и работата ще върви безпроблемно и по-леко. Уверени и знаещи какво правите, ще доминирате с оптимизъм и конструктивна мисъл.
ВОДОЛЕЙ - Днешните ви задачи, пътувания, започнати преговори и други ваши участия ще се развиват благоприятно приключване. Доброто ви настроение ще се отрази на атмосферата около вас.
РИБИ - Без излишна суета, следвайки разума и логиката на събитията ще следвате набелязаната си програма днес. Ще спазите сроковете и ще придвижите документацията на свой проект.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди