изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:40 EEST
ГЕРБ с декларация в подкрепа на Мартин Димитров    
Новини
Очаквам Върховният административен съд днес да спре листата на Пламен Юруков. Но ще кажа, че няма война вътре в СДС, а войната е срещу СДС. Това заяви все още нерегистрираният лидер на СДС Мартин Димитров по bTV, цитиран от БГНЕС.


Според него в основата на тази битка е ДПС. Причината е в това, че ключът към следващото управление е в "Синята коалиция" и СДС, които биха могли да управляват заедно с ГЕРБ. Освен това проблемът на ДПС е, че не може да има сделка, заяви още синият лидер.
Заради ситуацията с регистрацията на новото ръководство и устава на СДС той очаква активизация на избирателите и допълнителен вот за сините. По думите му да се сравнява "Синята коалиция" с партия "Ред, законност и справедливост" е несериозно. Няма да вкараме Яне Янев в парламента, заяви Димитров.
Подкрепа за СДС по телевизията даде и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че тази яростна битка се води под контрола на Доган и се закани, че ГЕРБ ще излезе с декларация в подкрепа на СДС на Мартин Димитров. Чувството ми за демокрация е накърнено, добави още неформалният лидер на ГЕРБ и кмет на София.
Централната избирателна комисия за Европейски парламент трябваше да изисква от партиите и решение на висшия партиен орган, заяви междувременно бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров, който сега е адвокат на "Синята коалиция", по Нова телевизия. По неговите думи при предишните избори това е правено, предаде БГНЕС. Това би било и основанието, според него, ЦИКЕП да откаже регистрация на СДС на Пламен Юруков. Това обаче според него ще свърши Върховният административен съд и така избирателите няма да бъдат обърквани за кого да гласуват. dir.bg
 


Сходни връзки

ГЕРБ с декларация в подкрепа на Мартин Димитров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.49 секунди