изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:03 EEST
СОУ "ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ" ИЗПРАТИ СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ    
ОбразованиеВ петък училищният звънец за последен път събра зрелостниците от випуск 2009 на СОУ "Любен Каравелов". Абитуриентите се разделиха със своите учители и съученици.

За десет от тях, работещи по програма на асоциация Хелп, е в ход процедура за издаване на сертификат от Североизточен колеж - Лондон, чрез УНСС - София, съобщиха от добричкото училище. Директорът на СОУ "Любен Каравелов" пожела на зрелостниците успешно представяне на предстоящите изпити и попътен вятър. С грамоти и материални награди бяха отличени всички, които през четиригодишния курс на обучение са утвърждавали авторитета на СОУ"Любен Каравелов" с активното си участие в спортни и културни изяви и са показали отличен успех при овладяване на знанията.
Ученици от 10 и 11 клас пък взеха участие в традиционния Ден на ученическото самоуправление, посветен на 9 май - Деня на Европа  В ролята на директор, помощник-директори и главен счетоводител учениците поемаха в свои ръце административното и стопанското управление на училището, като споделиха съответните трудности и отговорности.
 


Сходни връзки

СОУ "ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ" ИЗПРАТИ СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди