изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:42 EEST
ОБЩИНА ШАБЛА ВЛЕЗЕ В ДВЕ АКЦИОНЕРНИ ДРУЖЕСТВА    
Новини В Шабла бяха подписани акционерните споразумения за участие на общината в две акционерни дружества - "Шабла Голф - Ваклино" АД  и "Шабла Марина" АД, съобщи за НДТ Димитричка Иванова от пресцентъра на черноморското кметство. Общинското участие в тях представлява  35 % от капитала им и е непарична /апортна/ вноска. В съдружие с "Бългериън голф съсайъти" ЕООД общината ще изгражда голф игрище край село Ваклино, а с "Рост Инвест" ЕООД - яхтено пристанище.

Предметът на дейност на дружествата е освен голф игрище и яхтпристан, на територията на общината да се изградят и прилежащите им необходими сгради и съоръжения. Предвижда се още подобряване на инфраструктурата на региона при стриктно спазване на изискванията за екологично равновесие и защита на съществуващата флора и фауна.

За община Шабла документите подписа кметът Красимир Кръстев, когото Общинският съвет упълномощи за това при вземане на решението за участие в дружествата. За голф игрището в с.Ваклино и яхтеното пристанище подписите си положиха Николай Николаев, изпълнителен директор на двете дружества, с които общината ще си партнира, Росен Димов за "Бългериън голф съсайъти" ЕООД и Росица Кирязова за "Рост Инвест" ЕООД .

Писалките, с които бяха положени парафите, бяха подарени на местния парламент. Те ще останат като реликва, скрепила партньорството им, което те направиха с удоволствие.

Подписаните документи ще бъдат внесени в съда за регистрация на акционерните дружества. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЩИНА ШАБЛА ВЛЕЗЕ В ДВЕ АКЦИОНЕРНИ ДРУЖЕСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.52 секунди