изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:37 EET
ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ

ОВЕН - Прагматично ще се вслушвате в мнението на партньорите си, запазвайки позиции и извличайки изгода за себе си. Ще влезнете в сътрудничество с човек, с когото ще развивате общ бизнес.

ТЕЛЕЦ - Нуждаете се от спокойствие и подходяща среда за развитие на идеите ви. В тази връзка ще се погрижите за работата си и в същото време ще намерите отговорите на въпросите, които търсите.

БЛИЗНАЦИ - С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания ще ви позволят да предвидите ходовете си.

РАК - Благодарение на добрите си делови и бизнес-взаимоотношения ще се радвате на добър прием и ще печелите преднина с конкуренцията. Други ще пристъпят към финализиране на сделка.

ЛЪВ - Обмисляйте добре какво говорите и правите, за да не изпаднете в зависимост от нечии користни интереси. Подсигурете се, като вземете мерки и не отхвърляте ничии съвети.

ДЕВА - Оптимисти сте по отношение на своя идея и ще работите по нея, реализирайки я в кратки срокове. По отношение на жилищен или финансов въпрос ще има развитие, но покажете инициатива.

ВЕЗНИ - Събитията ще благоприятстват връзката ви с човек, който има добро отношение към вас. Ще ви бъде лесно да отговорите на очакванията му, като покажете готовност за съвместни действия.

СКОРПИОН - Работните проекти изискват преразглеждане на договорености и постигане на нови. Интересно предложение ще ви заинтригува и ще бързате да го споделите с хората, които са запознати с делата ви.

СТРЕЛЕЦ - Учейки се от опита на хората, чиито успехи следвате, ще напредвате по-бързо в делата си. Съдбата ще ви подаде ръка и в съдружие с подходящите хора, ще подготвите бъдещи начинания.

КОЗИРОГ - Благодарение на труда си и своя предприемачески дух ще подобрите финансите си. Не отлагайте решенията, от тях ще зависят следващите ви ходове, а с това и бъдещето ви.

ВОДОЛЕЙ - Имайте позитивно отношение към събитията и ще ви бъде по-лесно да се справите с възникващите затруднения. Превърнете ги в предимство, като отговорите адекватно и сдържано.

РИБИ - Затруднения могат да повишат напрежението около вас. То може да е предизвикано и от ваши разкрития, засягащи нечии интереси. Не се поддавайте на провокации, работете за истината.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди