изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:20 EEST
ПРОГРАМА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ПРАВИ ДИСКУСИЯ    
НовиниДнес в рамките на 4 часа ще се проведе еднодневна среща - дискусия, организирана от Програма Достъп до информация, съобщиха организаторите. Форумът е насочен към ръководните екипи, собствениците на местни медии и млади журналисти, като темата е "Meстните медии и свободата на информация в България".

 Целта, която си поставят организаторите, е да се запознаят практикуващите журналисти с възможностите, които имат при ползването на Закона за достъп до обществена информация, както по отношение на разследващата журналистика, така и в ежедневната работа - при подготовката на публикации или репортажи. Лектор ще бъде Роже Флюгелс - холандски експерт, обучител и преподавател на свободна практика, с 21-годишен стаж в обучения и преподаване на тема разследваща журналистика и свобода на информацията. Другият лектор е Кирил Терзийски - експерт в Програма Достъп до информацията, който ще представи съдебната практиката на организацията по дела, заведени от журналисти по Закона за достъп до обществена информация в България.
Срещата ще бъде водена на български и английски език, като дискусиите се осъществяват в рамките на проект "Местните медии и свободата на информация в България", изпълняван от The Management & Media Academy/Free Voice, Холандия, и Програма Достъп до Информация, с финансовата подкрепа по програма МАТРА на Министерството на външните работи на Холандия.
 


Сходни връзки

ПРОГРАМА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ПРАВИ ДИСКУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.09 секунди