изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:02 EEST
НА КРЪГЛА МАСА ОБСЪЖДАТ ПЪТНАТА МРЕЖА НА ОБЛАСТТА    
НовиниУтре от 10.30 ч. в областна администрация ще се проведе Кръгла маса под егидата на областния управител д-р Ердинч Хаджиев, съобщиха от пресслужбата на администрацията.

 Темата е свързана с приоритета в работата на администрацията - транспортната инфраструктура. На Кръглата маса с участието на изпълнителния директор на Национална агенция "Пътна инфраструктура" инж. Янко Янков ще се дискутират въпроси, касаещи състоянието на републиканската пътна мрежа на територията на областта. Участие ще вземат и представители на Областно пътно управление и общините от областта, допълват от пресцентъра. Ще се дискутират рехабилитация на пътищата и подобряване на пътно-експлоатационното състояние през последната година, належащи текущи дейности и възможности за тяхното осъществяване.
 


Сходни връзки

НА КРЪГЛА МАСА ОБСЪЖДАТ ПЪТНАТА МРЕЖА НА ОБЛАСТТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НА КРЪГЛА МАСА ОБСЪЖДАТ ПЪТНАТА МРЕЖА НА ОБЛАСТТА
Автор: Anonymous да 2009-05-13 @ 15:25 EEST
Крайно време беше, няма друга област в България с по-лоши пътища. Дано само приказките около "кръглата маса" не останат празни - на такива сме се наслушали и наслушали.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди