изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:03 EEST
АМФК "ДОБРИЧ" ЗАВЪРШИ ПЪРВИ В ГРУПА ЗА КУПАТА НА АМФЛ    
СпортПрез изминалия уикенд АМФК "Добрич" записа победа и загуба в първенствата на АМФЛ, съобщават от клуба. В събота в мача за купата добричлии изиграха един протоколен двубой срещу отбора на "Ситняково".

Поради липсата на интрига те решиха да запазят силите си за неделния двубой от първенството и закономерно загубиха с 5:3. Въпреки загубата отбора завърши на първо място в група "А" и ще е поставен при тегленето на жребия за осминафиналите.

В неделя, в един много интересен мач за първенството "сладоледите" се изправиха срещу отбора на "Sofia Nomads". Срещата се очакваше с голям интересе предвид многото контузени в отбора от Добрич. Вратарят Ветов е аут до края на сезона, И. Иванов се контузи в събота в мача за купата, И. Великов и Й. Дутев имаха служебни ангажименти. В последния момент на крака бе вдигнат А. Андреев, който изнесе страхотен мач. АФМК "Добрич" започна много добре и на полувремето водиха с 4:2. В този двубой вратарят на "Номадите" перуанецът Карлос, отново получи червен картон, както в първата среща между двата отбора. Най-интересно стана в последните 5 минути, когато на терена се появи най-тежкия атлет в Лигата - Владимир Василев - Лилчо. Само 2 минути след като се появи в игра той вкара гол след пас на Д. Илков. Това бе първото попадение за Лилчо и последния пирон в ковчега на "Sofia Nomads". Така двубоя завърши 10:5 за добричлии. Капитанът Т. Желев вкара 4 гола, Д. Радушев - 3, а по един добавиха още Н. Богданов и президентът на клуба Т. Маринов.

След изиграния 19 кръг АМФК "Добрич" е на първо място с 49 т. С точка по-малко и с мач повече те са следвани от "Павлово". НДТ

 


Сходни връзки

АМФК "ДОБРИЧ" ЗАВЪРШИ ПЪРВИ В ГРУПА ЗА КУПАТА НА АМФЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди