изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:41 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЛАДЪТ И РОДИТЕЛИТЕ - ПРИЧИНА ЗА ДЕТСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ    
ЛюбопитноПоведението на 877 родители са разгледали през миналата година инспекторите от детските педагогически стаи у нас. Това съобщи вчера майор Иван Попов от дирекцията на Националната полиция, отговарящ за Североизточна България по линия на детската престъпност. Масови били случаите сред ромското население, когато родителите принуждавали децата да проституират, крадат и просят. Две дела срещу майки изоставили децата си се водят в Добрич. Отчетено бе, че през миналата година детската престъпност в региона се е снижила с около 40 на сто.

7 УЧАСТНИЦИ ОТ ДОБРИЧ - НА ВТОРИЯ ТУР В "САРАНДЕВ"

С минута мълчание, предложено от младите изпълнители Румънеца и Енчев от Добрич, участници, жури  и гости в стартиралия Европейски поп-рок конкурс "Сарандев" почетоха паметта на загиналите деца в Югославия по време на войната. 29 млади изпълнители, сред които и две девойки от Русия, се представиха с българска песен в първия тур. 16 от тях бяха допуснати от журито на проведения снощи втори тур, на който те имаха възможност да се представят с българска или чуждестранна песен по избор. 7 от тях са възпитаници на музикалните педагози в Добрич.
НДТ - 14 май 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЛАДЪТ И РОДИТЕЛИТЕ - ПРИЧИНА ЗА ДЕТСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди