изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:53 EEST
Двама спортисти загинаха при катастрофи    
Ред и сигурност
Бившият шампион на България по лека атлетика (3000 м на писта) Александър Комаров загина в катастрофа тази нощ, съобщи БГНЕС.


27-годишният мъж от Велики Преслав шофирал лек автомобил “Опел” по пътя Силистра-Шумен-Ямбол. Инцидентът станал около 4,00 ч. край с. Драгоево, съобщават от шуменската полиция.
Комаров загубил контрол над управлението, колата излязла вляво от пътното платно и се преобърнала. Той и 19-годишната му приятелка Ремзие Шериф от с. Дренци, която пътувала в автомобила, били откарани в шуменската болница. Спортистът бил с травма на главата и издъхнал малко по-късно. Момичето е с фрактура на дясната ключица, без опасност за живота.
От Комаров е взета кръвна проба за химичен анализ, а причините за инцидента са в процес на изясняване, уточниха от полицията.
Във вторник следобяд, при тежка катастрофа на магистрала "Хемус" край Провадия, загина 31-годишният автомобилен състезател Иван Йорданов, известен с прякора Свата. Той излетял от пътя и се забил в три крайпътни дървета с "Фолксваген Голф". Инцидентът станал след обилен дъжд.
Само преди два дни, той дебютира в автомобилния спорт на писта "Русе", съобщиха негови приятели.
От началото на годината при катастрофи в страната са загинали 257 души, а 2715 са ранени, показва статистиката на МВР. dir.bg
 


Сходни връзки

Двама спортисти загинаха при катастрофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди